VVS Entrepriser

C5 VVS A/S udfører alle former for større eller mindre VVS entrepriser inden for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og institutioner i fagentrepriser eller totalentrepriser.

C5 VVS A/S har kompetence til at deltage i alle faser af den installationstekniske udførsel, lige fra planlægning, dimensionering og præfabrikation af rør til installationer på værkstedet frem til udførslen på byggepladsen, hvor der altid er fuldt udstyret materiale- og værkstedscontainer til rådighed for vor kompetente og fagligt dygtige medarbejdere.

Hos C5 VVS A/S vil kunderne møde en række dedikerede og veluddannede vvs-specialister i funktionærstaben og på byggepladserne, som repræsenterer samtlige nicher og specialer inden for VVS.  Den store erfaring kommer vores kunder til gode, når vi rådgiver omkring projekter af alle størrelser. Vi er på forkant med udviklingen inden for vores felt og tænker altid i helhedsorienterede løsninger.

Vi har mange års erfaring fra store entrepriser og kompetence til at udføre traditionelle og komplekse installationstekniske entrepriseopgaver.

 

Kontaktperson VVS entrepriser:
Michael Spahl  
   
Mobil: 4077 7012
Mail: msp@c5vvs.dk